Ανοιχτά από 4 Ιουνίου έως 4 Σεπτεμβρίου

Γενική είσοδος: 10€

Ωράριο λειτουργίας 10:00 – 19:00

- Water Park -

Ποσειδώνιο

Ο χώρος μας

Στο επάνω διάζωμα έχει πισίνα 10×11 μέτρα καλυμμένη με πλακάκι όπου εκεί καταλήγουν τρεις νεροτσουλήθρες (2 καμικάζι και 1 black hole 75μ).

Ο πύργος εκκίνησης τους είναι στα 7,5μ. Η δεξαμενή για τις νεροτσουλήθρες  διαστάσεων 2x6x2,5 , έχει 3 αντλίες και μία ακόμη με δύο φίλτρα για να καθαρίζεται το νερό καθώς επίσης και αυτόματο χλωριωτή, που ελέγχει τις τιμές του χλωρίου ολόκληρο το 24ωρο. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν ξαπλώστρες και τραπεζάκια σε χώρο σκίασης. Τα φίλτρα έχουν αντικατασταθεί όλα φέτος με υλικό από ανακυκλώσιμο γυαλί.

Στο μεσαίο διάζωμα υπάρχουν δύο κολυμβητικές δεξαμενές. Η μία διαστάσεων 25×12,5μ με μέσο βάθος 1,70μ και η άλλη παιδική, διαστάσεων 8×12,5μ με μέσο βάθος 80εκ. Και οι δύο είναι επενδυμένες με πλακάκια. Ανάμεσα στις δύο δεξαμενές υπάρχει δεξαμενή υπερχείλισης 70 κυβικών όπου έχει 5 φίλτρα, 5 αντλίες και αυτόματο χλωριωτή 60 κιλών, όπως ορίζει η κείμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία. Γύρω από τις πισίνες είναι τοποθετημένες ομπρέλες με ξαπλώστρες και σεζλόνγκ. Τέλος στο διάζωμα αυτό υπάρχει νεροτσουλήθρα σώματος 47μ . με πύργο 6 μ που καταλήγει σε run out. Για την είσοδο ατόμων ΑμεΑ στο νερό, υπάρχει ειδικό επαναφορτιζόμενο μηχάνημα ανελκυστήρας.

Στο κάτω διάζωμα δεσπόζει λίμνη 16×19μ με βάθος 40εκ. όπου στη μέση έχει ψεκαστικό παιχνίδι (πειρατής) με τρεις νεροτσουλήθρες: μία σώματος 23μ, 1 hary key 18μ, 1 multi 8μ, δεξαμενή υπερχείλισης 12 κυβ. με δύο φίλτρα, αντλία, και αυτόματο χλωριωτή, ενώ γύρω απ’ αυτή είναι τοποθετημένες ομπρέλες και ξαπλώστρες. Στο τμήμα αυτό λειτουργεί εστιατόριο. Υπάρχουν επίσης 3 αποδυτήρια ανδρών και 3 γυναικών και 6 τουαλέτες. Στο κάτω διάζωμα υπάρχει τουαλέτα ΑμεΑ με ντουζ και ζεστό νερό. Όλο το πάρκο είναι προσβάσιμο σε άτομα ΑμεΑ.

Είσοδος στο χώρο μας

Στην είσοδο του πάρκου υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων. Το εισιτήριο είναι ημερήσιο, ενώ υπάρχει δυνατότητα έκδοσης μηνιαίας κάρτας, Season cards καθώς και οικογενειακά πακέτα. Με την αγορά του εισιτηρίου είναι ελεύθερη η πρόσβαση σε όλους τους χώρους καθώς και δωρεάν η χρήση ομπρέλας και ξαπλώστρας.

Η είσοδος στο χώρο για άτομα με ειδικές ανάγκες μαζί με το συνοδό ή εκπαιδευτή τους είναι δωρεάν.

Λοιπές παροχές

Στις παροχές του «Ποσειδώνιου» περιλαμβάνονται επίσης, άνετο δωρεάν πάρκινγκ και free wifi . Ειδικά εκπαιδευμένοι ναυαγοσώστες βρίσκονται σε όλο το χώρο, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των λουόμενων στις πισίνες και στα παιχνίδια – τσουλήθρες και μέριμνα για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες. 

Στις πισίνες πέρα από το παιχνίδι και την άσκηση, πραγματοποιούνται μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης τις πρωινές ώρες από εξειδικευμένους εκπαιδευτές. Γίνονται μαθήματα aqua aerorobic σε γυναίκες. Ο χώρος διατίθεται για παιδικά και όχι μόνο πάρτυ, Πολλές αθλητικές ομάδες (ποδοσφαίρου, handball κτλ) χρησιμοποιoύν τις πισίνες για την αποθεραπεία τους μετά την προπόνηση.

poseidonio-loipes-paroxes-1
poseidonio-loipes-paroxes-2
poseidonio-loipes-paroxes-3
poseidonio-loipes-paroxes-4
poseidonio-loipes-paroxes-1
poseidonio-loipes-paroxes-2
poseidonio-loipes-paroxes-3
poseidonio-loipes-paroxes-4